2024. május 6. - Ivett, Frida

Leó: elegem van Ágicából!

Köztudott, hogy Leó már egy jó ideje komoly kapcsolatban él egy amerikai lánnyal, Kimberlyvel, de mégis, mintha sosem tudná elfelejteni Ágicát.
2009. június 18. csütörtök 07:39 - HírExtra
A Magyar Média Válogatott a napokban több celebet is börtönbe vonultatott, de persze csak egy látogatást tettek a fegyházban: együtt fociztak a börtönlakókkal. A nemrég Amerikából hazatért Leó is csatlakozott a neves csapathoz. Nem volt sokáig nyugta, mert a rabok rögtön Ágicáról kezdték faggatni.

- Nagyon féltem a piszkálódásoktól, de azt kell mondanom, hogy talán még a legjobban jöttem ki a dologból, annak ellenére, hogy az Ágicás kérdéseket már kicsit untam. Fel kellett világosítanom a rabokat, hogy mi is történt pontosan a villában, mert nem tudták, hogy volt műsor, vagy nem volt műsor. - meséli Leó, aki még hozzátette: volt olyan szituáció, amit műsornak lehetett volna nevezni, de senki sem láthatta.

Nem is szeretne többet már Ágicáról beszélni, hiszen közel másfél éve van együtt szerelmével, harmonikus közöttük a kapcsolat. Eleinte próbálkozott azzal, hogy új párját bevonja a celeb életbe, de nagyon sok vádat kapott, ezért úgy döntöttek, hogy nem a nyilvánosság előtt fogják élni az életüket. De nemcsak barátnőjét tartja ennyire távol, hanem a családját is, szüleinek sem szeretnének részt venni a médiában.

- Féltékenység mindig van, volt egy nagyobb roham is két-három hónapja, de túléltük hála istennek. Nehéz így, hogy az egyik ember ismert, és ha bármit tesz, támadhatóvá válik. - meséli Leó, aki hozzátette: ha kicsit is azt hinné hogy barátnője hazudozik, akkor egyből utána járna a dolognak.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását