2024. május 18. - Erik, Alexandra

Búvárok találták meg a bányatóba merült férfit

Megtalálta a tűzoltók búvára vasárnap délelőtt annak a 22 éves fiatalembernek a holttestét, aki reggel tűnt el a tótszerdahelyi bányatóban - tájékoztatta az MTI-t a nagykanizsai tűzoltóság ügyelete.
2009. június 21. vasárnap 12:31 - HírExtra
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az előzményekről közölte: szombaton este egy háromfős társaság indult horgászni a Tótszerdahely melletti kavicsbányatóhoz. Vasárnap hajnalban az "alkoholos befolyásoltság alá került személyek" úgy döntöttek, hogy megfürdenek, ezért mindhárman bementek a tóba.

A társaság egyik tagja, az említett 22 éves férfi pár perc után elmerült a vízben, társai és a közelben lévő horgászok próbáltak a segítségére sietni. Az időközben értesített rendőrök a tűzoltókkal együtt keresték a férfit, akinek a holttestét délelőtt találták meg - mondta el Salamon Róbert alezredes. A történteket a nagykanizsai rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében, rendkívüli halál miatt vizsgálja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását