2024. május 15. - Zsófia, Szonja

28 évesen a legboldogabbak

A nők huszonnyolc éves korukban a legboldogabbak - állítja egy tanulmány.
2009. június 28. vasárnap 17:23 - HírExtra
Kutatók úgy találták, a nők nem sokkal 30 éves koruk előtt a legmagabiztosabbak és a legelégedettebbek a szerelmi életükkel és alakjukkal. És ez az az időszak, amikor a legjobban élvezik a szexet is.

Ám a boldogság rövid életű! Ahogy betöltik a harmincat, aggódni kezdenek az öregedés, az őszülés és a ráncok miatt - mutatta ki a felmérés.

A 4 ezer nő válaszait feldolgozó tanulmányt a Clairol Perfect 10 hajfestékgyártó cég készíttette. Szóvivőjük szerint az életben mindennek megvan a csúcsideje, de manapság a harmincadik életévet elérve sem olyan rossz a helyzet - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában.

A 25-65 évesek körében végzett felmérés arra volt kíváncsi, a nők mely korukban voltak a legelégedettebbek életük 12 területén. Az eredmények azt mutatják, a nők huszonkilenc évesen a legboldogabbak a karrierjükkel, partnerkapcsolatukkal egy évvel később, harmincévesen, a szexszel pedig huszonnyolc évesen.

De harmincon túl sincs minden veszve, a nők harminchárom évesen a legelégedettebbek a pénzügyi helyzetükkel, otthonukkal és családi életükkel pedig harminckét évesen.

A nők úgy érzik, gyorsabban öregszenek, mint a férfiak, és külsejüket tízből öten vacaknak ítélték. A megkérdezettek 56 százaléka aggódik amiatt, hogy az öregedéssel veszítenek jó megjelenésükből.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását