2024. május 18. - Erik, Alexandra

Az MTV is átállt a digitális platformra

Szerdától a Magyar Televízió (MTV) mindkét csatornájának adása fogható az Antenna Hungária csoport által működtetett digitális földfelszíni (DVB-T) platformon - tudatta a két társaság közleményben az MTI-vel.
2009. július 1. szerda 20:37 - HírExtra
A közmédium mindkét csatornája nagy felbontásban (HD) érhető el a MinDig TV szolgáltatás szabadon fogható kínálatában; a DVB-T műsorszórás vételkörzetében a lakosság mintegy hatvan százaléka él - írják, jelezve, hogy a 2020 szeptemberéig tartó időszakra írták alá a megállapodást.

Június 10-én engedélyezte az MTV menedzsmentjének a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumi elnöksége, hogy aláírja a DVB-T műsorszóró hálózathoz való csatlakozásról szóló szerződést.

Az RTL Klub május 8-án, a TV2 pedig két hete jelentette be, hogy csatlakozott a DVB-T hálózathoz, amelyen azt megelőzően a Duna Televízió két csatornája volt szabadon elérhető, az ATV és a Hír TV adása pedig kódoltan fogható. A harmadik legnézettebb hazai kereskedelmi televízió, a Viasat3 menedzsmentje egyelőre fontolgatja a lépést.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását