2024. május 16. - Mózes, Botond

Demszky kezébe kerül a főváros mellé az SZDSZ is?

Bőhm András szabad demokrata politikus szerint az SZDSZ elnökválasztásánál nem arról van szó, hogy az egyik jelöltet Fodor Gábor, a másikat pedig Kóka János támogatja.
2009. július 3. péntek 18:10 - HírExtra
A fővárosi és országgyűlési képviselő úgy látja: a párt európai parlamenti szereplésében meghatározó szerepe van annak, hogy Budapesten az SZDSZ rosszul szerepelt. Véleménye szerint felmerülhetne, hogy ezért az eredményért ki a felelős.

A párt jövőjéről úgy vélekedett, hogy ha az SZDSZ nem tér észhez, akkor elfogynak mögüle az emberek. Mint mondta, nem azzal kellene foglalkozni, hogyan jutottak ide, hanem azzal, hogy milyen válaszokat tud még adni a párt a liberális közösség kérdéseire.

Bőhm András elképzelhetőnek tartaná, hogy a jövőben a kis pártok együttműködjenek, akár közös parlamenti frakciót is alkossanak. Ez nemcsak a parlamenti jelenlét miatt fontos, hanem azért is, mert nem valószínű, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerez a törvényhozásban, és nagyon nem mindegy az, hogy a kétharmadhoz hiányzó többségi szavazatokat a Jobbik nyújtja-e, vagy a középen álló polgári erők - magyarázta az SZDSZ-es politikus.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását