2024. május 17. - Paszkál

Augusztus végéig kell döntenie az MSZP-nek

Legkésőbb augusztus 29-ig kell az MSZP választmányának döntenie arról, hogy kikkel egészíti ki az országos választási bizottságot (ovb) - közölte újságírókkal az MSZP kongresszusáról távozóban Horváth Csaba főpolgármester-helyettes szombaton délután.
2009. július 4. szombat 17:50 - HírExtra
A politikus szerint a fő kérdés, amely a kongresszus szlogenje is volt, egy "új összefogás". Ez arról szól, hogy miként kell a 2010-es győzelemért ringbe szállni. Azt is elmondta, hogy a következő, novemberre tervezett kongresszuson döntenek majd a tisztújításról, a személyi kérdésekről, a választási programról és a miniszterelnök-jelölt személyéről.

Szanyi Tibor országgyűlési képviselő - szintén a tanácskozásról távozóban - megerősítette, hogy elfogadták a kongresszusi határozatot, amely főként a biztonság kérdésében baloldali támpontokat fogalmaz meg. Közölte: kiálltak a válságkezelő kormány tavaszig való működése mellett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását