2024. június 2. - Kármen, Anita

Jacko, az orr nélküli ember

Egy világ omolhat össze Jacko ellentáborának tagjaiban: a legfrissebb hírek szerint többé nem poénkodhatnak a popkirály állandóan le-lejáró orrán. Ami ugyanis nincs, az ritkán tud leesni�
2009. július 27. hétfő 09:56 -
Ha hinni lehet annak a kórboncnoknak, amelyiket az Amerikában megjelenő Rolling Stones magazin idézett a minap, akkor a Michael Jackson-titok talán legfontosabb rejtélye oldódhat meg. A szakember a neves lapnak ugyanis azt mondta, hogy a pop nemrég elhunyt királyának gyakorlatilag nem is volt orra, ezért utolsó éveiben már egy protézist volt kénytelen hordani kevés nyilvános szereplése alkalmával.

Ezt a bizonyos műtestrészt persze a boncolásnál már nem viselhette, így válhatott állítólag láthatóvá a kórboncnok számára Jacko valódi fizimiskája. „Csak egy kevés porc látszott a két tátongó lyuk között. ” – nyilatkozta a közelebbről meg nem nevezett szemtanú. „Jakson arca. amit évtizedeken át olyan aprólékos műgonddal varrogattak és raktak össze a nyilvános szereplésekre, most először kegyetlen valójában látszódott az éles fény alatt” – tette hozzá.

A megdöbbentő vallomást nyilván sok Jacko-rajongó meg fogja kérdőjelezni, ám tény, hogy a kórboncnok elmondását alátámasztja a popkirály korábbi házvezetője is. Adrian McManus a napokban azt nyilatkozta, hogy a sztár fürdőszobai szekrénye telis-tele volt különböző műorrokkal. Ezekről a sztár mindig azt kevéssé hihető mesét adta be Mc Manusnak, hogy a rajongók elleni álcázáshoz kellenek.

S persze tudjuk, hogy nem ez az első (és nagy valószínűséggel nem is az utolsó) hír, amely óhatatlanul is kikezdi Jacko lerombolhatatlan nimbuszát. Olvasóink talán emlékeznek, néhány napja arról számoltunk be, hogy az énekes gyakorlatilag kopaszon, fekélyes sebekkel a lábán halt meg.

Persze az jó kérdés, mennyire szabad hinni mindenféle bennfentesnek titulált szerencsevadásznak, ám ha a pletykáknak csak a fele igaz, már nem túlzás kijelenteni: Jacko valódi emberi roncsként halt meg június 25-én éjjel. Ekkor pedig fel kell tenni a következő kérdést: hogyan köthetett le egy ötven (!) fellépésből álló koncertsorozatot?!
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását