2024. május 17. - Paszkál

Roma nő a fegyveres támadás áldozata

Roma nő az áldozata a hétfő hajnali kislétai fegyveres támadásnak - erősítették meg az MTI információját a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település polgármesteri hivatalában.
2009. augusztus 3. hétfő 09:45 - HírExtra
Fedor Rita, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője, aki nem kívánt nyilatkozni az áldozat származásáról, annyit közölt, hogy egy 45 éves asszony halt meg egy lakóházában történt támadás során, míg 13 éves lányát súlyos sérüléssel szállították kórházba.

A lövöldözés helyszínén a rendőrség nagy erők bevonásával végzi a helyszínelést, a nyomok rögzítését - mondta a helyettes sajtószóvivő.

A kislétai polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a lövöldözés a község szélén lévő egyik utcában a történt, az utolsó házak egyikében.

Szabolcsban ez a második, romák ellen elkövetett fegyveres támadás, amely halállal végződött. Április 22-én egy tiszalöki 54 éves férfit lőttek le a háza udvarán, amikor éjszakai műszakba indult dolgozni.

Kisléta Tiszalöktől hatvan kilométernyire fekszik, Nyíregyházától keleti irányban, Máriapócs és Nyírbátor között.

Az újabb gyilkosság hírére a Szabolcs megyei roma érdekképviseleti szervezetek vezetői a helyszínre indultak, hogy tájékozódjanak a történtekről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását