2024. június 2. - Kármen, Anita

Makkegészséges volt a popkirály?

Túl egészségesnek találta Michael Jacksont az a független orvos, akit a sztár koncertjeinek szervezője fogadott fel.
2009. augusztus 6. csütörtök 09:20 - HírExtra
Makkegészséges lett volna Jacko? Akkor miért nincs már közöttünk? Ezek azok a kérdések, amelyek most foglalkoztatják a popkirály tisztelőit, családtagjait, no meg persze az immár gyilkossági ügyként kezelt haláleset felderítésével megbízott nyomozókat. Több, mint egy hónap telt el az énekes halála óta, ennek ellenére máig csak találgathatunk, vajon miért távozott közülünk a csupán ötven esztendős legenda.

A legújabb híresztelések szerint ahhoz, hogy az ötven fellépésből álló megakoncert-sorzatot mindenképp nyélbe üssék a szervezők, még hamis leleteket is kellett produkálniuk. A vizsgálatokat végző fül orr-gégész állítólag alaposan túllőtt a célon, mikor arra kérték, turbózza fel kissé a popkirály eredményeit. A hírek szerint ugyanis makkegészségesnek állította be a köztudottan gyatra egészségi állapotban lévő Jacko-t.

„Michael Jackson vizsgálati eredményei olyan jók voltak, mintha legalábbis egy NASA-űrhajós testéről készültek volna” – ezt már Robertson Taylor, a koncertsorozat biztosítására felkért cég munkatársa árulta el a Mirror című brit bulvárlapnak.

Mint az alkalmazott elmondta, nem is kötötték meg a popkirályra a biztosítást. erre csak az után lettek volna hajlandók, miután egy második, közvetlenül a fellépések előtt készített állapotfelmérés is az elsőhöz hasonló eredménnyel zárul. Ez azonban már nem jöhetett létre.

Dr. David Slavit, a fentebb már említett szakorvos az énekes családja szerint vérlázító módon járt el Jacko-ügyében. Szemet hunyt többek között a szupersztár súlyos gyógyszerfüggősége, beteges soványsága, szövetelhalásos fekélyei felett, a krónikus álmatlanságról valamint a szívritmuszavarról nem is beszélve.

A család annyira el van keseredve, hogy magánnyomozót fogadott fel, akinek az lesz a feladata, hogy kiderítse végre, ki hajszolta a halálba Michael Jacksont. Mint az egykori szupersztár édesapja, Joe Jackson elmondta, „Michael ragaszkodott hozzá, hogy csak tíz fellépést vállal, mégis belekényszerítették egy ötven fellépéses szerződésbe, amit fiatal, erejük teljében lévő sztárok sem vállalnának.”

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását