2024. május 29. - Magdolna

Baltával támadt az idős házaspárra

Baltával támadt egy idős házaspárra Győrben egy 40 éves román férfi kedd hajnalban; a támadó a férfit súlyosan megsebesítette, életét feltehetően a kiérkező rendőrök mentették meg; a támadót elfogták.
2009. augusztus 11. kedd 17:54 - HírExtra
Pénzt követelt az idős győri házaspártól, a 78 éves férfitől és a 73 éves feleségétől a román férfi. A tettes a házaspár családi házához tartozó fészerből vette magához a baltát, késével kivágta az ablakon a szúnyoghálót és bemászott a lakásba.

A külön szobában alvó házaspár férfi tagját fejbe vágta a baltával, segítségére siető feleségét pedig fellökte a betörő. Az idős ember orrcsont-, valamint többszörös arccsonttörést szenvedett. Felsége zúzódásokkal és vágott sérülésekkel úszta meg a támadást.

A rendőrséget a szemben lévő ház lakói értesítették, miután hallották az idős emberek segélykiáltásait. A rendőrök megérkezésekor az addig még dulakodó betörő a ház kertje felé menekült, de elfogták. A rendőrségen beismerő vallomást tett.

Elmondása szerint korábban többször vállalt munkát Nyugat-Európában, s most is azért érkezett Magyarországra, hogy innen folytassa útját Németországba. Állítása szerint iratait Budapesten ellopták, pénze nem volt. Azért tört be az idős házaspárhoz, hogy pénzt szerezzen.

Az őrizetben lévő férfi ellen nyereségvágyból több emberen elkövetett emberölési kísérlet miatt indított eljárást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. augusztus 11. 18:02
érdekes a román bűnőzésről senki nem beszél arrol hogy zavarták el a géptől a magyar embereket hogy a románt oda tegyék arrol hogy hány magyar hal meg román ámokfuto miatt az utakon arrol hogy megszállták szabályosan kelet magyar országot és hazugság hogy szeretik a magyarokat csak kihasználják hogy viszük ki a pénzt itt lehet csempészni erről miért nem beszél senki ....én dolgoztam románokkal szidták a magyarokat meg az országot -----
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását