2024. május 6. - Ivett, Frida

Titokban temették el a popkirályt!

Teljes titoktartás mellett, csupán a legszűkebb családi körben helyezték végső nyugalomra Michael Jacksont.
2009. augusztus 11. kedd 08:59 - HírExtra
A tikos temetésre a család szerint azért volt szükség, mert félő, ha a popkirály végső nyughelye nyilvánosságra kerül, rajongók hada lepi el a sírt. Sem azt nem lehet tehát tudni, hogy pontosan hova temették a sztárt, sem pedig azt, hogy mikor került sor a gyászszertartásra.

Mindössze annyi biztos, hogy az énekes valahol a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban nyugszik. „Kizárólag a Jackson család és a temető vezetősége ismeri Michael Jackson sírjának pontos helyét. A temető dolgozóinak is több különböző helyszínt mondtak, hogy összezavarjanak mindenkit”- nyilatkozta a Daily Mailnek a temető egyik névtelenséget kérő alkalmazottja.

A szabad szájú sírásó szerint azonnal áthelyeznék a popkirály hamvait, amennyiben kiszivárognak, hol található pontosan.

További Jacko-val kapcsolatos információ: a hírek szerint rövidesen napvilágot lát az jegyzőkönyv, amely részletesen szól a sztár halálának körülményeiről. Addig is álljon itt Ian Halperin, az ismert önéletrajzíró Jacko utolsó óráiról adott minapi nyilatkozata: Jacko a Bibliát olvasta és Gipsy Kings lemezt hallgatott a végzetes éjszakán.

Eközben is rejtély, vajon hány saját gyermeket hagyott hátra az énekes. Ráadásul a helyett, hogy tisztulna a kép, inkább tovább zavarosodik. A minap újabb apajelölt jelentkezett be Jacko árván maradt gyermekeiért. Az ötvenegy esztendős Mark Lester állítja, ő a valódi édesapja a tizenkét éves Paris Jacksonnak.

Az újdonsült apajelölt az egykori világsztár jó barátja, mellesleg az énekes mindhárom gyermekének keresztapja. S, hogy miért pont most pakolt ki Lester? Állítólag azért, mert a család Jacko halála után megtiltotta neki, hogy látogassa (kereszt) gyermekeit.

„Michaelnek három adag spermát adtam teljesen ingyen, amit a Harley-i klinikán őriztek. Biztosan tudom, hogy Parisnak én vagyok az apja” – mondta a Los Angeles Timesnak a jóbarát.
Forrás: Blikk/Bors/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását