2024. május 19. - Ivó, Milán

Készül a Fable 3

Peter Molyneux, a híres játékfejlesztő, a Lionhead Studios és Microsoft Studios vezetője, illetve a Project Natal egyik szellemi atyja a Kölnben megrendezett játékshow-n jelentette be, hogy készül már bestseller szerepjátékának, a Fable című sagának a harmadik része.
2009. augusztus 21. péntek 12:58 - HírExtra
A népszerű Fable fkövetkező epizódjában a hatalomért vívott küzdelem lesz fókuszban és a harc kimenetele csak a játékosokon és döntéseiken múlik.

A kezdetektől fogva a Fable-sorozat jellemzője, hogy a játékosoknak lehetőségük van a választásra: lehetnek hősök vagy viselkedhetnek kevésbé magasztos módon is, de a lényeg, hogy a tetteik kihatással vannak játékbeli karakterük és környezetük jövőjére - olvashatjuk a GameSpoton. (www.gamespot.com) A Fable új részében a játékosok rengeteg igazságtalanságot, szegénységet és erőszakot fognak látni maguk körül, de lehetőségük lesz mindezeken változtatni. Albion trónjának elnyerése érdekében azonban gyakran áldozatokat, vagy súlyos morális döntéseket kell hozniuk.

"Mint a valós világ politikusainak, neked is meg kell az égvilágon mindent ígérned. Olyan, mintha csak Obamát látnám: kicsit gondterheltnek tűnik, úgy látszik neki is szembe kellett néznie az ígéretek és az valóság közötti ellentmondással" - élcelődött Molyneux az új játék kölni bemutatóján.

A Fable 3 az előző rész történései után ötven évvel játszódik, a második rész főszereplőjének gyermekeként élhetjük át a számtalan ránk váró kalandot. A Fable3 csak Xbox360 platformon lesz elérhető, várhatóan a 2010-es őszi-téli időszakban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Tudomány témában
Ön szerint mi okozta a koronavírust?
Egyszerű véletlen
Az állatok és emberek közt megnövekedett találkozásszám
Kína terjesztette gazdasági előnyökért
Trump áll mögötte
Nem tudom, de nem lehet véletlen
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását