2024. május 19. - Ivó, Milán

Megdöbbentő részletek a cigánygyilkosságok egyik gyanúsítottjáról

Elhatárolódik egykori tagjától, a romagyilkosságok egyik gyanúsítottjától a debreceni Replika zenekar - közölte hivatalos honlapján az együttes vasárnap.
2009. augusztus 23. vasárnap 17:36 - HírExtra
"Mély megdöbbenéssel értesültünk a médiából arról, hogy a zenekar egyik régi tagja gyanúsítottként szerepel a romagyilkosságokkal kapcsolatos bűnügyben. A zenekar teljes mértékben elhatárolja magát az említett személy által vélhetően elkövetett bűncselekményektől, egyben mélységesen elítéli azokat" - olvasható a zenekar közleményében.

A dokumentum nem nevezi meg az illetőt, de az MTI tudomása szerint K. Árpádról, a Replika első dobosáról van szó. K. Árpád közismert személy Debrecen zenei életében, az utóbbi években hangtechnikusként dolgozott több debreceni szórakozóhelyen, a Perényi 1. sörözőben pedig biztonsági őr volt.

Az MTI magát megnevezni nem kívánó informátora szerint K. Árpádot békés zenésznek ismerték, míg testvérének, a romagyilkosság elkövetésének gyanújával ugyancsak előzetesben lévő K. Istvánnak közismert volt romagyűlölete.

Többek szerint K. István korábban ugyan többször is megvert romákat, de azt - hangsúlyozták elképedésüket - még most sem tudják róla elhinni, hogy előre tervezetten gyilkolt volna.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika
2009. augusztus 27. 12:27
Na ez az ártatlanság vélelme magyarországon, hihetetlen! rachenth csúnyán igazad van, majd visszahatárolódnak. Egyébként szerintem ez csak egy drazsé féle álmegoldás, és kész
nussi63
2009. augusztus 23. 21:30
Miért van az, hogy nem tudom elhinni azt, hogy megvannak a gyilkosok? Eddig, miért nem sikerült elfogni őket? Most hirtelen, hogy lettek meg? Nagyon móri ízű az egész eset. Szeretnék hinni, de nem megy.
jenő
2009. augusztus 23. 20:33
Az iwiw-en 3 perccel ezelőtt még látható volt a debreceni Kissek között néhány érdekes arc . Ha holnap már nem lesznek láthatóak akkor ők az illetékesek ??????
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását