2024. május 21. - Konstantin

Nagy cici - kis cici

A tudósok világát ismét a nagy mell vs. kis mell probléma foglalkoztatja. Az is kiderült, hogyan lehet mellek segítségével üzemanyagot nyerni.
2009. augusztus 31. hétfő 13:27 - Hírextra
Nagyszerű hírrel szolgált az Észak-Kalifornia Egyetem a kismellel megáldott hölgyek részére. Kutatásaik alapján kiderült, hogy a dús keblekkel rendelkező nők gyakrabban lesznek asztmások.

Erre az eredményre, egy a közelmúltban lefolytatott vizsgálat során jöttek rá a tudósok. Fény derült arra, hogy azok a hölgyek, akiknek a mellmérete nagyobb 88cm-nél (mégha vékonyak is) háromszor olyan gyakran szenvednek asztmától, mint kisebb mellű nő társaik.

A sztárok is rájöttek

Kis mell előnyei
A túl nagy mell komoly nyak-,hát- és gerincproblémákat okozhat.
Kis mellre sokkal könnyebb megfelelő felsőt találni(szép fehérnemű, szinte bármit felvehetnek:mintás, felül zárt, kámzsa nyakú…).
Modelleknél kifejezetten hátrány a nagy mell, mert a kifutókon a nullás méret az alap.
A gravitáció előbb kifog a nagy melleken.
A tévhitekkel ellentéttben a dús keblű nők nem jobbak az ágyban és szoptatásnál sem lesz több tejük.
Nem véletlen, hogy az utóbbi években egyre több sztár szabadult meg hatalmas műmelleitől. Magyar példaként itt van Zalatnay Sarolta, aki többször plasztikáztatta domborulatait. Először akkor figyeltünk fel rá igazán, amikor 2003-ban a nyuszis magazinban levetközőtt. Akkoriban hatalmas mellei voltak, amiktől nem is csoda, hogy viszonylag hamar megszabadult, mivel komoly hát-és gerincbántalmai voltak.

A Baywatch üdvöskéje, Pamela Anderson is többször feküdt kés alá, bár legutóbb már visszavett egy kicsit a melle méretéből, mivel neki is már csak a gondot okozta.Ezek után el sem lehet képzelni mit fog pár év múlva átélni a világ legnagyobb melleivel rendelkező Maxi Mounds, akinek a kosármérete 36MMM, azaz a mellei egyenként 9 kg-ot nyomnak.

Nő a mellméret


Egy másik érdekes kutatás- aminek a fentiek fényében nem biztos hogy örülünk- azt állapította meg, hogy az 1950-es évekhez képest nőtt a női mellek átlag mérete. A felmérés szerint, az ausztrál nők negyven százaléka DD vagy annál nagyobb kosárméretű melltartót vásárol magának, míg az 50-es években az átlag a B-s volt, azaz mára nem kevesebb, mint három méretet ugrottunk.

Ezt pedig nem a burjánzó plasztikai sebészetnek köszönhetjük, hanem más igencsak ijesztő okai vannak a gyarapodásnak. Először is a növekedés oka az életmódbeli, és azon belül is leginkább a táplálkozáskultúrán belüli változásban keresendő. Hiszen az elhízás már szinte világjárványnak minősül.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását