2024. május 3. - Tímea, Irma

Eladó Sharapova ruhája

Akinek tetszik a gyönyörű orosz tenisz csillag, Maria Sharapova ruhája, most egy akció keretén belül megszerezheti magának.
2009. szeptember 1. kedd 16:54 - HírExtra
Az Amerikai Tenisz Szövetség a most megnyitott US Open keretén belül jótékonysági aukciót szervez, ahol a kiárusított darabok között szerepel Maria Sharapova ruhája is.

„A történelem során először szervez árverést a USTA Serves jótékonysági alap- ami az USTA leányvállalata-a Guernsey’s aukciós ház közreműködésével. Az árvers szeptember 11. és 13. között lesz, ahol több mint 500 tételre lehet licitálni John Makinroy edzőcipőjétől kezdve, egészen Maria Sharapova ruhájáig.

A US open szervezői úgy számolják, hogy nagyjából ötszázezer amerikai dollárt fognak tudni összegyűjteni a licitálások végére. A pénzt pedig szervi elégtelenségtől szenvedő, beteg gyerekeknek ajánlják fel, akiket az USTA 1994 óta rendszeresen támogat.

„Az elkövetkezendő két hétben sok érdekes esemény vár ránk, úgyhogy reméljük, hogy az elkövetkezendő év sikeres lesz az alapítványunk számára.”- mondta az USTA sajtószóvivője.
Az árverés mellett például megszervezésre kerül még a „Legendák éjszakája”, ahol ígérete szerint tiszteletét teszi többek között Andree Agassi is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását