2024. május 16. - Mózes, Botond

Előzetesben a pénzhamisítók

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a két budapesti férfit, akinél még múlt pénteken egy közúti ellenőrzés során 1,3 millió forintnyi hamis pénzt találtak az ózdi rendőrkapitányság borsodnádasdi rendőrőrsének körzeti megbízottjai.
2009. szeptember 8. kedd 12:10 - HírExtra
Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: korábban az elkövetők egy Ózd környéki település boltjában hamis 10 ezer forintos címletű bankjeggyel kíséreltek meg cigarettát vásárolni, ám nem jártak sikerrel.
Az éjszakai közúti ellenőrzés alkalmával Borsodnádasdon az intézkedő rendőrök az elkövetők által használt személykocsiban hamis 5 és 10 ezer forintos bankókat találtak, több mint 1,3 millió forint értékben.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya az ügyben pénzhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, amennyiben a bűncselekmény elkövetésében a bíróság bűnösnek találja az elkövetőket, kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetők - jegyzete meg a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását