2024. május 12. - Pongrác

Továbbra is meggyőző Fidesz előny

A biztos szavazók több mint kétharmada a Fideszre, kevesebb mint ötöde az MSZP-re, tizede pedig a Jobbikra szavazna, ha most lennének a parlamenti választások.
2009. szeptember 16. szerda 20:51 - HírExtra
Az MTI-hez szerdán eljuttatott összegzés szerint a felmérés szeptember 4-8. között, 1200 ember személyes megkérdezésével készült. A kutatásból kiderül: 24-ről 29 százalékra nőtt azoknak az aránya, akik támogatják a Bajnai-kormányt, ugyanakkor 58 százalék továbbra is előre hozott választást tartana helyesnek.

Mint írták, a válaszadók 18 százaléka értékelte jónak a kormány munkáját, és 38-ról 32 százalékra csökkent azoknak az aránya, akik kifejezetten elégedetlenek voltak vele, így összességében az utóbbi két évben most kapta a legkevésbé rossz osztályzatot az aktuálisan hivatalban lévő kabinet.

Más MSZP-s politikusokéval együtt nőtt Bajnai Gordon kormányfő népszerűsége. A népszerűségi lista elején Sólyom László államfő áll, holtversenyben Orbán Viktor Fidesz-elnökkel, őket fideszes politikusok követik - tették hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását