2024. június 1. - Tünde

Egyeztetéssel kezd az új titokminiszter

Juhász Gábor, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter egyeztetést kezdeményezett azokkal a volt miniszterekkel, akik most is tagjai a parlament nemzetbiztonsági bizottságának.
2009. szeptember 21. hétfő 17:08 - HírExtra
A szocialista politikus a hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján azt mondta: a három volt miniszter közül - Demeter Ervin (Fidesz), Kövér László (Fidesz) és Juhász Ferenc (MSZP) - kettőtől kapott eddig választ, egy nemet és egy igent.

Reméli, hogy a volt miniszterek érdemben hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy a bizottságban békésebb szakmai munka folyjon, ugyanis véleménye szerint szükség lenne a hangulat normalizálódására a testületben.

Hangsúlyozta: minden erejével azon lesz, hogy a pártpolitikát távol tartsa a polgári titkosszolgálatoktól.

Juhász Gábor a diplomájával kapcsolatos kérdésre válaszolva megismételte: főiskolai diplomája van és soha nem is állított mást.

Úgy fogalmazott: őt is terheli felelősség azért, hogy átsiklott afelett, hogy a parlament honlapján a képzettségek jegyzékében igen, de az életrajzi adatokban nem szerepel helyesen ez az adat. "Sokkal jobban jártam volna én is, ha ez előbb kiderül, és nem most, a miniszteri megbízatáskor" - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását