2024. május 20. - Bernát, Felícia

Mégis verekednek Joshi Bharatnál - videóval!

Közös nyilatkozatban, nagy csinnadrattával hozta a közvélemény tudomására a TV2 és az RTL Klub néhány napja, hogy vége a délutáni show műsorokat övező durva jeleneteknek.
2009. szeptember 21. hétfő 09:29 - HírExtra
Joshi Bharatnál ugyanis – ugyanúgy, mint riválisánál, az RTL Klubnál futó Mónika show-nál – az utóbbi időben egyre több durva jelenet, hovatovább (megrendezett) verekedés tarkította az unalmas műsormenetet.

A megegyezés azonban azt sugallja, hogy a két csatorna visszafogja magát, s nem tesz közzé többé durva jeleneteteket – a vállalásban valószínűleg az ORTT harminc napos elsötétítést célzó „fenyegetése” is szerepet játszott.

Hanem a hírek szerint a ma esti adásban ismét perpatvarra számíthat a néző:

Nem vagyok az erőszak híve, nem szeretem, ha az emberek pofonokkal akarnak győzni érvek. Kevés ember képes kordában tartani a haragját. Ismerem a TV2 és az ORTT között született megállapodást, ami arról szól, hogy nem kerülhet adásba verekedés, de nem tudom, hogy az elfajult családi perpatvart láthatják-e a nézők" – mondta a Blikknek sejtelmesen Joshi.

A HírExtra megsúgja: ha csak azért akarják megnézni a mai Joshi Bharatot, mert érdekli önöket az ORTT-nek ellentmondó, saját műsorszolgáltatásukat veszélyeztető jelenet, nem érdemes bekapcsolni a tévét.

A jelenetet ugyanis valószínűleg nem kerül adásba – persze a bulvársajtót és az internetet kihasználva mindezzel lehet nézőket fogni a verekedéstelenített shownak.

Az igénytelenség folytatódik…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását