2024. május 18. - Erik, Alexandra

Drogdílert fogtak

Kábítószerárust fogott a rendőrség Nyírbátorban és Nyíregyházán; a két ügyben hat ember ellen indult eljárás - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2009. október 12. hétfő 14:01 - HírExtra
Nyírbátorban egy 19 éves helyi lakos a Miskolci Rendészeti Szakközépiskola tanulójának kínált marihuánás cigarettát az egyik szórakozóhelyen még pénteken - mondta Fülöp Gergely, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A százados hozzátette: a rendőrhallgató az árusnak felfedte kilétét, majd értesítette a kapitányság ügyeletét, és a járőrök a közelben elfogták a gyanúsítottat. A fiatalember szervezetében a gyorsteszt drog jelenlétét mutatta ki, nála és a lakásán tartott házkutatás során azonban nem találtak kábítószert.

A szóvivő a másik ügyről elmondta: Nyíregyházán szombat este ütöttek rajta a rendőrök egy gépkocsiban öt férfin, amint közülük hárman 28 alufóliás csomagot akartak eladni a másik kettőnek. A csomagokban egyenként egy-egy gramm fehér por volt, a gyorsteszt szerint amfetamin. A rendőrség az egyik 27 éves drogárust, valamint egy 20 éves vásárlót őrizetbe vett, a többiek szabadlábon védekezhetnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását