2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ráfáztak az embercsempészek

Négy magyar embercsempészt és öt afgán határsértőt fogtak el Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében csütörtökön - közölte a térségi főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
2009. október 15. csütörtök 18:33 - HírExtra
Az akciót a megyei főkapitányság migrációs ügyek osztálya, a fehérgyarmati rendőrkapitányság és a Kölcsei Határőrizeti Kirendeltség munkatársai előzetes információk alapján hajtották végre - mondta Fülöp Gergely.

A százados tájékoztatása szerint a rendőrök reggel Fülesden állítottak meg három gépkocsit, amely közül kettőben az afgán állampolgárokat szállították, míg a harmadik autó úgynevezett felvezető jármű volt.

A négy magyar férfi a gyanú szerint anyagi ellenszolgáltatásért segítette a külföldieket illegálisan az Európai Unió területére juttatni.

A magyar állampolgárok ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás, míg az afgánokat tiltott határátlépésért állították elő.

A sajtószóvivő hozzáfűzte: az előállítás közben az egyik afgán rosszul lett, őt infarktus gyanújával, rendőri felügyelet mellett szállították kórházba.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását