2024. június 2. - Kármen, Anita

Rágalmakkal próbál kriminalizálni az MSZP

Meggyes Tamás szerint az MSZP több parlamenti felszólalásban rágalmakkal próbált kriminalizálni, s szónokai a rágalmazás bűncselekményét követték el.
2009. október 26. hétfő 21:02 - HírExtra
A Fidesz országgyűlési képviselője arra reagálva nyilatkozott erről az MTI-nek, hogy hétfőn az MSZP több képviselője kritikával illette Esztergom polgármestereként kifejtett tevékenységét.

"Néhány hete ugyanezek a szereplők, ugyanebben az ügyben már felszólaltak. Szabó Zoltán és Alexa György ellen rágalmazásért feljelentést tettem és ugyanerre készülök Török Zsolt ellen. Korábbi felszólalásáért az önkormányzat hamis vád miatt jelentette fel Winkfein Csaba MSZP-s képviselőt" - ismertette Meggyes Tamás.

Esztergom polgármestere rámutatott arra: az említett mélygarázs ügyében lezárult egy alapos ügyészségi vizsgálat, ezer oldalnyi dokumentum áttanulmányozása után a hatóság kijelentette, hogy az önkormányzat a törvényeknek megfelelően járt el.

"A személyemet lejáratni próbáló felvetések méltatlanok az Országházhoz, és kérdések, illetve interpellációk formájában úgy vitatkoznak rólam, hogy nekem nem jár a szólás lehetősége" - jelentette ki Meggyes Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását