2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megtalálták az eltűnt gyerekeket

Sikerült megtalálni és beazonosítani a kedden eltűnt tornanádaskai gyerekek pontos helyét a rendőrségnek, miután beszéltek velük mobiltelefonon; az öt fiú egy magyarországi határkőnél várja a keresésükre indultakat.
2009. november 18. szerda 09:05 - HírExtra
Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: megvannak a gyermekek, éppen feléjük tartanak a rendőrök. Sikerült velük felvenni a kapcsolatot mobiltelefonon, kétszer is beszéltek.

A gyermekek elmondták, találtak egy Magyarországot jelölő határkövet, beolvasták ennek számát, így sikerült feltérképezni a pontos helyüket. Már elindultak feléjük, így hamarosan visszatérhetnek a tornanádaskai speciális iskolába és diákotthonba.

Tornanádaska határ menti település, hegygerinc veszi körül, amely átnyúlik Szlovákiába.
A 14-17 éves fiúk, akik közül kettő közepesen, három pedig enyhén fogyatékos, gombát szedni mentek az erdőbe, de kedden délután nem tértek vissza a tanintézménybe. Azóta keresték őket tűzoltók, rendőrök, erdészek. A kutatást szerdára virradóra, néhány órára a nagyon ködös idő és a csúszos talaj miatt felfüggesztették, de hajnalban újraindították.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását