2024. május 6. - Ivett, Frida

Ismét rendel Michael Jackson orvosa

Visszatér houstoni praxisához Michael Jackson orvosa, aki a popsztár halála óta nem rendelt.
2009. november 23. hétfő 17:01 - HírExtra
Mint Conrad Murray ügyvédje elmondta, a kardiológus hétfőtől dolgozik az Armstrong Klinikán. A bbc.co.uk hírportálon megjelent tudósítás szerint betegei sürgetése és anyagi okok vették rá a visszatérésre, mielőtt a vizsgálat végleg lezárult volna a sztár halálával kapcsolatban.

Murray ellen emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást, miután elismerte, hogy heteken át erős klinikai érzéstelenítővel, Propofollal altatta az álmatlanságban szenvedő Jacksont. Azt azonban az első pillanattól hangsúlyozta, hogy semmi olyat nem adott neki, amely megölhette volna.

A popsztár június 25-én hunyt el Los Angelesben, a vizsgálat szerint nyugtatók és altatók túladagolása okozta szívleállását.
Az 50 éves Jackson éppen egy koncertsorozatra készült, s ennek időtartamára Murrayt fogadta fel kezelőorvosának. Halála beálltakor a doktor is a házában tartózkodott, és sikertelenül próbálta újraéleszteni.

Murray ellen ugyan nem emeltek vádat, de Jackson testvére, Janet az orvos felelősségét firtatta a múlt héten, leszögezve: szerinte nem volna szabad engedni, hogy továbbra is gyakorolhassa orvosi hivatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását