2024. május 20. - Bernát, Felícia

Peller Mariann nyomozott a barátja után!

Amerikai krimibe illő történetet osztott meg a Tabu Tv riporterével Peller Mariann, aki egy ruhadarab segítségével fejtette meg, hogy csúnyán átverték. A megcsalt műsorvezető azonnal kiadta párja útját.
2009. december 3. csütörtök 15:00 - HírExtra
Az RTL Klub műsorvezetője életében csupán egyszer kényszerült arra, hogy nyomoznia kelljen, de ekkor vérbeli profiként vetette bele magát az események sodrába.

"Ez egy fiúval fordult elő, akinél azt éreztem, hogy megcsal. Apró jelekből tettem össze, hogy valószínűleg nem otthon töltötte az éjszakát, aztán rákérdeztem és mindent bevallott" – mesélte az internetes sztártévé riporterének a vérsün harapta Peller Mariann, aki eleve szereti megfigyelni embertársait.

"Ha valaki, akit nagyon jól ismerek, csak kicsit másképp viselkedik vagy másképp tesz dolgokat, akkor már tudom, hogy valami van. Ez esetben a ruháját tette rossz helyre az illető. Elment bulizni, és azt mondta, hogy végül otthon aludt, de amikor mentem hozzá, akkor be volt ágyazva és arra volt rátéve az a ruha, amiben bulizni volt. Tehát logikátlanul viselkedett, és ebből raktam össze, hogy itt valami nem stimmel" – osztotta meg nyomozásának történetét a Tabu Tv-vel Mariann. A megcsalt műsorvezető egyből kiadta a párja útját, de előbb alkalmi partnerétől érdeklődött a görbe este eseményeiről.

Kattints erre a linkre a Tabu Tv videóinterjújáért!
Forrás: Tabu Tv/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását