2024. május 17. - Paszkál

Kiszel Tünde ápolatlan műhaja

Kiszel Tünde fodrásza súlyos titkokról lebbenti fel a fátylat
2009. december 7. hétfő 09:21 - HírExtra
Potyó József Kiszel Tünde volt fodrásza kitálalt. A neves hajszobrász olyan sztároknak készíti a haját, mint Zimány Linda, Dukai Regina vagy Debreceni Zita. Éveken át volt Kiszel Tünde műhajának ápolója is. A munkakapcsolatuk azonban megromlott és Potyó a Borsban üzent Tüncinek: Tünde az életben többet ne menjen hozzá, és sehol ne állítsa azt, hogy köze van a frizurájához.

„Éveken át csináltam Tünde haját” – mondta Potyó József a lapnak. „Nem fizetett az alkalmanként 250 –300 ezer forintba kerülő póthajért, hanem reklámozott cserébe. Ez egy darabig ment is, de egy idő után észrevettem, hogy Tünde nem foglalkozik a hajával. Nem kezelte, nem vigyázott rá, nem mosta meg eleget. Két-három órákat késett az előre megbeszélt időpontokról, a tőlünk kapott hajkeféket pedig nem használta, elvesztette, és mindig újért kuncsorgott.”

„Többször figyelmeztettem, hogy próbáljon meg törődni a kinézetével, mert nekem nagyon kínos cégér egy ápolatlan hajú vendég. Nemcsak az estélyeken kell makulátlanul kinéznie, hanem a hétköznapokon is, hiszen akkor találkozik az átlagemberekkel.”

A fodrász szerint Tünde néha olyan elhanyagolt állapotban mutatkozott, hogy kirúgta. „Közöltem vele, hogy nem csinálom meg a haját, mert égés, ahogy kinéz. Azt válaszolta, ügyvéddel jön vissza.”

Tündét nem érte váratlanul fodrásza vádaskodása, pedig két hete még maga kérte, hogy egy róla szóló cikkbe feltétlenül írjuk bele Potyó nevét.

„Már nem hozzá járok, de Józsiról nem mondok rosszat még ezek után sem, nem piszkítok oda, ahol eddig ettem. Köszönöm a közös munkát, és mielőbbi jobbulást kívánok neki” – zárta rövidre Kiszel.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását