2024. május 11. - Ferenc

Áldott állapotban a gyönyörű nő

Az ország egyik legszexisebb színésznője babát vár. Oszter Alexandra rögtön a szakítás után lett áldott.
2009. december 23. szerda 09:59 - HírExtra
Alexandra még augusztusban szakított a Ferencvárosi Torna Club elnökével, Berki Krisztiánnal. A különválás után egyikük sem bánkódott sokáig. Berki összejött Kapocs Zsókával, Alexandra pedig egy titokzatos hódolóval. Kedden a TV2 Mokka című adásában kiderült, hogy a színésznő máris gyermeket hord a szíve alatt.

„Nagyon szép karácsonyunk lesz, ugyanis nagymama leszek” – jelentette be a reggeli műsorban a színésznő édesanyja, majd lánya azt is elárulta, hogy kisfiút vár. A fekete szépség ugyan eltitkolta, hogy hányadik hónapban jár, de mint közismert, a baba neme négy hónapos kora körül derül ki, így rövid fejszámolás után nyilvánvaló: Alexandra és Berki Krisztián még alig szakított, amikor már beteljesedett a színésznő és új párjának szerelme. Az édesapa kilétét Alexandra nem akarta felfedni, néhány apróságot mégis elárult új szerelméről.

„Félig ír, félig dán úriember, fotós, és Milánóban él. Teljesen véletlenül találkoztunk Budapesten, nyár végén, szeptember legelején” – mesélte Alexandra a Borsnak, aki bár boldog párjával, egyelőre nem tervez esküvőt.

„Még mindig Oszter Alexandrának hívnak, az esküvőt későbbre halasztom. Számomra a ceremónia sosem volt fontos” – mondta a csinos kismama, aki a Bors információi szerint tegnap repülőre ült, és Milánóba utazott.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását