2024. május 17. - Paszkál

MSZP: létezik egy titkos fideszes adatbázis

Az MSZP szerint titkos adatbázis alapján küldött a Fidesz kampányához anyagi támogatást kérő leveleket választópolgároknak Orbán Viktor pártelnök, ezért a szocialista párt az ombudsmanhoz fordul - mondta Budai Bernadett, az MSZP szóvivője csütörtökön Budapesten.
2010. január 7. csütörtök 17:41 - HírExtra
Annak ellenére, hogy a Fidesz elnöke bejelentette, március 15-e előtt nem kezdik meg a kampányukat, már a második levelet küldi ki Orbán Viktor több millió választópolgárnak - közölte sajtótájékoztatóján Budai Bernadett.

Hozzátette: a Fidesz nem rendelkezhet választói névjegyzékkel, ezért az ombudsmanhoz fordulnak, indítson vizsgálatot. Információik szerint olyan emberek is kaptak személyes levelet a pártelnöktől, akik soha nem álltak kapcsolatban a Fidesszel, lakcímük, személyes adataik mégis szerepelnek a nyilvántartásukban.

Budai Bernadett azt mondta: arra várnak választ az ellenzéki párttól, hogy milyen nyilvántartást vezetnek választópolgárokról, az adománykérő levelek visszajelzései alapján nyilvántartják-e azokat, akik nem támogatják anyagilag a Fideszt, illetve megsemmisítik-e adatbázisukat, vagy esetleg kormányra kerülésük esetén is tovább használják-e?

A sajtótájékoztatón bemutatott, a Fidesz elnökének fotójával ellátott levélben azt kérik a címzettektől, anyagilag támogassák a párt kampányát, és ehhez egy postai csekket is mellékeltek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Horváth Lajos
2010. január 8. 11:38
Kedves Budai Bernadett! Igen :én is kaptam adománykérő levelet.Szűkebb és tágabb környezetemben még több százan.Mivel Fidesz tagok vagyunk , örömmel támogatjuk a pártot.Sajnos mi nem vagyunk olyan gazdagok mint az Önök pártja. Most pedig én kérdezek: Önök megsemmisítik a tagság adatbázisát a kormányváltás után?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását