2024. június 2. - Kármen, Anita

Visszakapják pénzüket az ingyenes parkolási napon fizetők

Visszafizeti a parkolási díjat a miskolci önkormányzat tulajdonában lévő Régió Park Miskolc Kft. azoknak, akik a karácsonyi és az újévi ünnepek közötti ingyenes parkolási napokon is fizettek a szolgáltatásért - tájékoztatta a cég szerdán az MTI-t.
2010. január 13. szerda 18:00 - HírExtra
A kft. a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület (Szeme) előző napi sajtótájékoztatójára reagált. Hircsu Ákos, a Szeme elnöke azt valószínűsítette, hogy a parkolási cég több százezer forint jogosulatlan bevételre tett szert az elmúlt év december 24-e és ez év január 4-e között, amikor ingyenes volt a parkolás a városban.

Ennek ellenére a parkolóórák elnyelték a forintokat, és még bizonylatot sem adtak ki - állította az egyesület vezetője.

A Régió Park Miskolc Kft. szerdán azt közölte az MTI-vel, hogy évek óta "karácsonyi ajándék" az ingyenes parkolás a városban, és sajnálják, ha valaki - a meghirdetés ellenére - mégis fizetett ebben az időszakban.

A parkoló automatákat az ingyenes szolgáltatás ellenére nem tudták kikapcsolni, hiszen ez esetben, nem működne a belső fűtés és elfagyna a berendezés - írták a közleményben, hozzátéve azt is: "nem igaz Hircsu Ákosnak, a Szeme elnökének az az állítása, miszerint nem adtak bizonylatot az automaták, hiszen már többen megkeresték az ügyfélszolgálatot az ebben az időszakban váltott parkolójeggyel, és az sem fedi a valóságot, hogy több százezer forintos nagyságrendű bevételre tett volna szert a Régió Park ebben az időszakban".

A társaság tájékoztatása szerint mindazon autósok, akik ebben az időszakban parkolójegyet váltottak, a szelvény felmutatásával a Régió Park Miskolc Kft. ügyfélszolgálatán visszakapják a parkolásra kifizetett összeget.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását