2024. május 12. - Pongrác

Fidesz: a kormány pofátlansága határtalan

A Fidesz szerint az MSZP-kormány pofátlansága nem ismer határokat: az adófizetők 100 millió forintjából megint reklámozni kezdi magát, miközben a gyerekek étkezésére, az idősotthonok működésének biztosítására, a kórházakra, a tűzoltók fizetésére nem jutott pénz.
2010. január 17. vasárnap 20:10 - HírExtra
Koszorús László, a Fidesz elnöki stábjának helyettes vezetője vasárnap az MTI-vel közölte: az MSZP-kormány pofátlansága immár nem ismer határokat, most az adófizetők 100 millió forintjából reklámozni kezdi magát.

A képviselő közleménye szerint a kabinet félrekezelte a válságot, a munkanélküliséget évtizedes magasságokba emelte, nyolc százalékos gazdasági visszaesést "produkált", ingatlanadót vezetett be, elvette a családtámogatásokat, a 13. havi nyugdíjat, és mindent ellopott, amihez hozzáfért.

Az ellenzéki politikus szerint a kormány sikertelenségeiről, kudarcairól, korrupciójáról a választási kampány kezdetén 100 millió forint közpénzért hazudja az emberek szemébe azt, hogy tulajdonképpen mindezek sikerek, és örülni kellene nekik. "Erre nem sajnálnak 100 milliót, de a gyerekek étkezésére, az idősotthonok működésének biztosítására, a kórházakra, a tűzoltók fizetésére bezzeg nem jutott pénz" - fogalmazott a politikus, aki szerint a Gyurcsány-korszak ismét leleplezte önmagát.

Koszorús László közölte: mindez felveti a tiltott párt- és kampányfinanszírozás gyanúját, amiért a büntetőjogi felelősséget ki fogják vizsgálni.

Szollár Domokos vasárnap közölte az MTI-vel: kéthetes lakossági tájékoztató sorozatot indít hétfőn a kormány, hogy annak segítségével az emberek megismerhessék azokat a mindennapi életüket is érintő intézkedéseket, amelyekről a válságkezelő-kormány az elmúlt közel egy évben döntött. Az intézkedéseket és új esélyeket bemutató sorozat január 18-tól január 31-ig tart, annak összköltsége mintegy nettó 94 millió forint, mely már az új kommunikációs keretszerződés terhére valósul meg. A szükséges munkákat a közbeszerzési eljárás győzteseként a Mediaedge:cia Hungary Kft. látja el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását