2024. május 19. - Ivó, Milán

Harry herceg, azaz kulcs a házassághoz

Harry, az ifjabb brit herceg összeköltözik barátnőjével, a huszonöt esztendős Chelsy Davyvel: a következmény bizony egy vadházasság lenne, aminek a nagyi, II. Erzsébet királynő nem örül…
2010. január 25. hétfő 10:30 - HírExtra
Szép dolog a szerelem, és ezt Harry herceg is tanúsíthatja, akinek feltett szándéka elvenni barátnőjét, Chelsy Davyt. Harry azonban egy mai fiatal, még abban az esetben is, hogyha ő az angol herceg: jaj de öregnek érezhetjük magunkat, ha a házassági szándékukra azt mondjuk, hogy bizony nem illendő.

Harry két hete kapott kulcsot a lány lakásához, és a Daily Mail információja szerint már kényelmesen berendezkedett az ifjabb herceg. Nyilván nem csak egy fogkeféről van szó.
Bármi is legyen az ügy végkifejlete, II. Erzsébet bizony nem örül az esetleges házasságnak. A királyi család körében nem divat a vadházasság, természetesen ez érthető is. Bár királynő ide, királynő oda, komolyabban nem szólhat bele a dologba, a döntés a fiataloké.

Őfelsége arra kérte Harryt, maradjon a hagyományoknál, és csak az esküvő után költözzön össze Chelsyvel. De Harry nem akar apja nyomdokába lépni, aki a Dianával kötött esküvő után nem sokkal rádöbbent, nem szerelmes az asszonyba.” – közölte a Daily Mailnek egy neve elhallgatását kérő udvari forrás.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását