2024. június 2. - Kármen, Anita

A mellékutcákat is kezelésbe veszik

Mivel az éjszaka nem havazott Budapesten, a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) gépeivel elkezdte a mellékutcákban is a hóeltakarítást - közölte vasárnap az MTI-vel Horváth László, az FKF helyettes szóvivője.
2010. január 31. vasárnap 12:05 - HírExtra
Hajnalban ellenőrzésre visszatértek a fő- és közösségi útvonalakra, és ahol szükséges volt, megszüntették a síkosságot. A közösségi közlekedés rendben elindult.

A cég 94 szóró és ekéző munkagéppel, valamint 939 hómunkással folyamatosan végezte Budapest úthálózatán, közjárdáin, közlépcsőin a hó eltakarítását és a síkosságtól való mentesítést. Ha napközben nem lesz ha

Este 10 óra körül lepelnyi hó hullott főváros dél-keleti részén, a XVII. És XVIII. kerület bizonyos részein, de ez nem okozott gondot.

Az FKF kéri a magánház-tulajdonosokat, a társasházak üzemeltetőit, hogy - ahol még nem tették - az ingatlanjaikhoz tartozó járdákat tisztítsák meg a hótól és a jégtől a gyalogos balesetek elkerülése érdekében, de a havat ne a már letakarított úttestre tolják!

A cég tájékoztatja lakosságot, hogy a téli időjárás miatt hómunkásokat vesz fel vasárnap 06.00-tól 14.00 óráig tartó munkavégzésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását