2024. május 19. - Ivó, Milán

Somogyban három egyéni jelöltet indít az MSZDP

Somogyban három választókerületben indít egyéni jelöltet a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) - közölte a párt megyei elnöke szerdán az MTI-vel.
2010. február 10. szerda 20:32 - HírExtra
Az MSZDP kitart százhúsz éves baloldali elkötelezettsége mellett, és vállalja Somogy megyében is a 2010. évi országgyűlési választásokon való megmérettetést - írta a jelölteket megnevező közleményében Bálintné Czinka Márta.

A három egyéni képviselőjelölt indítása mellett a párt megyei választási listát is állít, "hogy a politikai életben csalódott szavazók számára demokratikus választási alternatívát nyújtson érdekeik parlamenti képviseletére" - közölte a párt megyei elnöke.

Az MSZDP a Somogy megyei 1-es számú, kaposvári választókerületben Bálintné Czinka Mártát, a Volán nyugdíjasainak vezetőjét; a Kaposvár egy részét és a környező településeket magában foglaló 2-es választókerületben Lóth Ferenc vasúti dolgozót, míg az 5-ös számú Marcali központú választókerületben Friedrichné Szegedi Edith volt egészségügyi dolgozót indítja egyéni képviselőjelöltként.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását