2024. június 2. - Kármen, Anita

Elsőként minket tisztel meg az új Eu-biztos

Magyarországra vezet a román Dacian Ciolosnak, az EU új mezőgazdasági biztosának első külföldi útja - közölte Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője.
2010. február 15. hétfő 13:28 - HírExtra
A március 5-6-án, Nádudvaron megrendezendő harmadik Magyar Agrárakadémián "többek között olyan neves előadókat köszönthetünk, mint Dacian Ciolos, az EU mezőgazdasági biztosa, Gráf József, mezőgazdasági miniszter, Allicia Villaruiz, az unió soros spanyol elnökségének mezőgazdasági államtitkára, Sonia Phippard, a brit mezőgazdasági minisztérium államtitkára és Luis Manuel Capoulas Santos volt portugál agrárminiszter, európai parlamenti képviselő" - jelentette be Tabajdi, a rendezvény kezdeményezője.

A kétnapos tanácskozás a magyar élelmiszergazdaság jövőjét alapvetően meghatározó közös uniós agrárpolitika küszöbönálló reformjával, valamint a magyar élelmiszerszektor helyzetével és kihívásaival foglalkozik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását