2024. május 3. - Tímea, Irma

Késelés Budapesten

Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy férfit a főváros XV. kerületéből, miután élettársa megszúrta őt egy szóváltást követően - közölte a honlapján kedden a rendőrség.
2010. február 23. kedd 11:12 - HírExtra
A támadás még hétfőn történt a XV. kerületi Páskom parkban. A közlemény szerint a megszúrt férfi tüdeje kilyukadt, így sérülése életveszélyes.

Mint írták, a sérült férfi és élettársa egy kitalált történettel próbálta a rendőröket félrevezetni. Azt állították, hogy három ismeretlen támadta meg őket, s akkor sérült meg a férfi. Az adatgyűjtés során viszont kiderült, hogy valójában a férfi élettársa szúrt.

"A tanúból lett gyanúsított" előadta, hogy aznap délután - közös életük során már nem először - összeveszett élettársával, aki megütötte őt. A konyhában folytatódott a veszekedés, melyet végül a nő azzal fejezett be, hogy egy konyhakéssel megszúrta a neki hátat fordító férfit. Először megállapodtak abban, hogy senkinek nem szólnak a történtekről, mivel azonban a sértett vérzése nem csillapodott, kénytelek voltak kihívni a mentőket.

A 36 éves nő megmutatta a rendőröknek a nejlonszatyorba csomagolt kést, amelyet korábban az egyik szoba íróasztalának a fiókjában rejtett el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását