2024. május 18. - Erik, Alexandra

MSZP: Csr-Palkovics távozzon a közéletből!

Az MSZP szerint a fideszes Cser-Palkovics Andrásnak azonnal le kell mondania parlamenti mandátumáról, mert nincs helye a közéletben.
2010. február 23. kedd 11:50 - HírExtra
Nyakó István MSZP-szóvivő az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében úgy fogalmaz: Cser-Palkovics András hétfőn "maga sem tagadta, hogy börtönnel fenyegette meg egyik képviselőtársát az Országgyűlésben".

Mint írja, a szavak és a tettek erőszakja, a másik szabadságának vagy testi épségének fenyegetése egy demokrata eszköztárának nem lehet része. "Aki így beszél, az előbb-utóbb így is cselekszik. Az ilyen ember nem demokrata és aki nem demokrata, annak nincs keresnivalója a törvényhozásban, a hatalom közelében" - értékeli Nyakó István.

Kedden a Népszabadság írt arról, hogy a hétfői plenáris ülésen - a jegyzőkönyvbe ez nem került bele - a szocialista Keller László a Fidesz helyettes szóvivőjéhez fordult, azt kérdezve, hogy jobbikos-e, mire ő azt válaszolta, "az az igaz, hogy te börtönbe kerülsz".

Az ügy előzménye, hogy Cser-Palkovics András hétfőn az Országgyűlésben az azonnali kérdések sorában megszólította a kancelláriaminisztert; később bejelentette: nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazás miatt feljelentést tesz Molnár Csaba ellen, mert - mint közölte - a kancelláriaminiszter az ülésen "durva hazugságokat" fogalmazott meg vele kapcsolatban, több alkalommal is azt állítva, hogy jobbikos képviselőként dolgozik a székesfehérvári közgyűlésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását