2024. május 14. - Bonifác

Fidesz-KDNP: Szabolcs megye megvan!

Mind a tíz szabolcsi választókerületben nyilvántartásba vette a Fidesz-KDNP jelöltjeit a területi választási bizottság - közölte Tilki Attila, a Fidesz megyei elnöke kedden az MTI-vel.
2010. március 16. kedd 15:46 - HírExtra
A politikus az összegyűjtött ajánlószelvények számáról nem kívánt nyilatkozni, annyit azonban elmondott, hogy a pártnak a térségben "megnyugtató a támogatottsága". Az áprilisi országgyűlési választásokon a nyíregyházi 1-es egyéni választókerületben Kovács Ferenc jogász, míg a 2-esben Vinnai Győző, helyi önkormányzati képviselő indul.

A 3-as, tiszavasvári körzetben Karakó László, Gávavencsellő polgármestere, a 4-es nagykállóiban Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója, míg az 5-ös baktalóránháziban Lipők Sándor, Kemecse polgármestere indul a mandátumért.

A 6-os nyírbátori kerületben Nyírbogát első emberét, Simon Miklóst, a 7-es kisvárdaiban Seszták Miklóst, megyei önkormányzati képviselőt, a 8-as vásárosnaményiban Czomba Sándor, országgyűlési képviselőt, míg a 9-es, mátészalkai központú körzetben a szintén képviselőként tevékenykedő Fülöp Istvánt jelölte a Fidesz-KDNP.

Tilki Attila, Fehérgyarmat polgármestere a saját kerületében, azaz a 10-esben indul. A Fidesz-KDNP területi listáján az első helyen Seszták Oszkár, a megyei közgyűlés elnöke foglal helyet, őt sorrendben Jakab István, a Magosz elnöke, Tilki Attila, Czomba Sándor és Fülöp István követi.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását