2024. május 18. - Erik, Alexandra

Mit ígér Horváth Csaba?

Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje pénteken arra tett ígéretet, hogy megválasztása esetén Budapesten csak olyan fejlesztések valósulnak meg, amelyek a fővárosiak egyetértésével, az életminőség javítása mellett a biztonság, a tisztaság és a zöld felület minőségének javítását szolgálják.
2010. március 19. péntek 17:15 - HírExtra
Horváth Csaba a főváros Örs vezér terén tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: Budapest akkor lesz zöldebb, ha egyénileg kevesebben veszik igénybe személyautóikat és közben többen közlekednek tömegközlekedéssel, kerékpárral, vagy gyalogosan.

Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke rövid megszólalásában arról beszélt, hogy csak a "vak nem látja, hogy a szélsőséges eszmék terjedőben vannak Magyarországon", és kizárólag az MSZP képes megvédeni Magyarország demokratikus vívmányait.

A szocialisták főpolgármester-jelöltje szerint a "zöld Budapest" filozófiája korábban egyebek mellett azzal indult el a "maga hódító útjára", hogy például Zuglóban is különös figyelmet fordítottak a játszóterek, a zöld felületek megújítására.

A szocialisták a "Zöld Budapest Programon" belül egy olyan öko- és ökoplusz programot indítottak a panel-felújítási program mellett, amely lehetővé tette a zöld környezet megújítását, "környezetünket élhetőbbé, barátságosabbá és otthonosabbá tételét" - fejtette ki a kormánypárti politikus.

Horváth Csaba "minden pesti nevében" visszautasította, hogy a fideszes Tarlós István programjába úgy került be egy új, dél-pesti szemétégető terve, hogy arról nem egyeztetett a helyiekkel. Hozzátette: az ellenzéki politikus eljárása egy olyan "nagyon rossz" korszakot idéz, amellyel ő éppen leszámolni készül.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását