2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Fekete Dávid a kamerák előtt kérte meg kedvese kezét

A Megasztárból megismert énekes a TV2 Mr. és Mrs. forgatásán szerepelt kedvesével, Laurával, akinek mindenki füle hallatára tette fel a nagy kérdést. A lány nagyon meglepődött, de a válasz nem volt kérdéses, egyből igent mondott.
2010. március 23. kedd 10:59 - HírExtra
- Igent mondott, aminek én nagyon örülök - kezdi Dávid. Ahogy annak is, hogy ilyen sokan tanúi lehettek a lánykérésnek. A mi kapcsolatunk arról híres, hogy mennyire féltékenyek vagyunk egymásra, ami valahol igaz is, de csak az lehet féltékeny, aki szeret is.

- Azért döntöttem úgy, hogy a kamerák előtt teszem fel Laurának a nagy kérdést, hogy egy kicsit őt is megnyugtassam afelől, valóban ő az egyetlen és az igazi. Az összezörrenéseink többsége ugyanis abból adódott, hogy neki rosszulesett, mennyi lány rajongó van körülöttem, de számomra mégis ő az egyetlen – magyarázta a Blikknek Fekete Dávid, akinek nem ez az első eljegyzése kedvesével, hiszen egyszer már megkérte Laura kezét, a jegyességet azonban a Megasztár után felbontották.

A szakítás után néhány héttel azonban ismét egy párt alkottak, nem bírták egymás nélkül.
Különválásukat azzal magyarázták, hogy nem bírták a tehetségkutató megpróbáltatásait, a sok távollétet.

Ma ellenben már az esküvőjüket tervezgetik felhőtlen boldogságban. Nem is lesz akkora újdonság számukra az esküvő, hiszen Dávid egyik klipjében már eljátszották saját házasságkötésüket.

- Sopronban, a hűség városában vásároltam meg a gyűrűt, és már nagyon készültem, hogy elővehessem a forgatáson. Szerencsére Laura nem sejtett semmit, és nagyon meglepődött, amikor megkértem – mondta az énekes, aki legutóbb a Megasztár 5. válogatóin zsűrizett, amelyre kedvese, Laura is jelentkezett. De Dávid, elkerülve a kínos helyzetet, kiment arra az időre, ameddig Laurát hallgatták meg. - írja a Blikk.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását