2024. május 14. - Bonifác

Az MSZP megfutamodásról beszélt

Az MSZP szerint azért "futamodott meg" a salgótarjáni választókerület országgyűlési képviselőjelöltjeinek vitája elől a Fidesz aspiránsa, mert nincs értékelhető teljesítménye - áll a kormánypárt MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.
2010. március 29. hétfő 15:10 - HírExtra
Huszár Máté, a szocialisták salgótarjáni kampányfőnöke közölte: a Zagyvapálfalváért Baráti Kör - 2006-hoz hasonlóan -idén is vitára hívta a Nógrád megye 1-es számú választókerületében induló jelölteket; Boldvai László, az MSZP jelöltje azonnal jelezte részvételét, Székyné Sztrémi Melinda (Fidesz-KDNP) pedig a tervezett, hétfői időpont előtt egy héttel bólintott rá a civil szervezet megkeresésére, majd a "több száz megnyitó, ünnepi beszéd tulajdonosa" két nappal az esemény előtt lemondta a vitán való részvételt.

Közben a kampányfőnökök a vita tematikájáról, forgatókönyvéről, a sajtó meghívásáról is megállapodtak már - tette hozzá. A kampányfőnök úgy fogalmaz: "csak találgatni tudjuk, miért futamodott meg: mert nincs mögötte eredmény, mert nincs programja, mert nem demokrata".

Közleménye szerint döntően az lehet az ok, hogy Boldvai László képviselőjelölttel szemben Székynének - aki 2006-tól Salgótarján polgármestere - "nincs értékelhető teljesítménye, jövőképe".

Székyné Sztrémi Melinda újra és újra bizonyítja, alkalmatlan Salgótarján és térségének képviseletére. Salgótarján többet és jobbat érdemel - áll a közleményben.

Az MTI-nek Losonczi Tamás, a vitát szervező Zagyvapálfalváért Baráti Kör elnöke elmondta: a négy jelöltet levélben hívták meg március első napjaiban, erre csak az MSZP reagált; később a Jobbik jelöltje - más eseményre hivatkozva - nem vállalta a vitát.

A Munkáspárt jelöltje még ott volt a pénteki egyeztetésen, majd rövid időn belül lemondta részvételét, a Fidesz jelöltje pedig szombaton közölte, hogy nem vesz részt a vitán. Emlékeztetett: 2006-ban hét egyéni jelölt indult a választókerületben, és valamennyien részt vettek a vitában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. március 29. 16:49
Ezek az mszp-sek kezdenek már saját maguk paródiájuknak kinézni.

Ők beszélnek nem létező teljesítményről, amikor az elmúlt 8 évben semmit sem tettek?
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását