2024. május 11. - Ferenc

Súlyos baleset a 7-es úton

Ketten súlyosan megsérültek abban a közúti balesetben, amely miatt lezárták a 7-es főutat Fejér megyében Székesfehérvár és Szabadbattyán között kedd délelőtt - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.
2010. március 30. kedd 11:37 - HírExtra
A Székesfehérvár és Szabadbattyán között történt baleset helyszínéről érkező elsődleges adatok szerint egy személyautó az előtte haladó járműsor előzésébe kezdett, majd az előzés közben kisodródott” - mondta el a szóvivő.

R. Szabó Ágnes közölte: az autó jobb első ülésén az utas nem használta a biztonsági övet, és az ajtón át a szemközti sávba repült, ahol egy szemből érkező személyautó keresztülhajtott rajta. Úgy tudni, hogy a balesetben a kisodródott személyautó sofőrje is megsérült.

Az Országos Mentőszolgálat Fejér megyei mentésirányítója, Németh László az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy az elsődleges helyszíni információk szerint a balesetnek két súlyos sérültje van, akiket a mentők a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállítanak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását