2024. május 12. - Pongrác

Már nyomnak az Állami Nyomdában

Már nyomtatják az áprilisi országgyűlési választás szavazólapjait az Állami Nyomdában, a szavazólapokat és egyéb kellékeket keddtől szállítják ki - közölte az Országos Választási Iroda (OVI) vezetőjének szervezési helyettese, Zubor András csütörtökön az MTI-vel a helyszínen, ahol bemutatták a dokumentumok előállítását.
2010. április 1. csütörtök 12:12 - HírExtra
Az Állami Nyomda budapesti géptermeibe és csomagolócsarnokába csütörtökön engedték be az újságírókat, hogy meggyőződhessenek arról, milyen szigorú biztonsági intézkedések mellett készülnek az országgyűlési választási papírok, illetve azokat miként csomagolják, "dobozolják" szavazóköri bontásban.

Zubor András tájékoztatása szerint a 8,5 millió darab szavazólapot, az ugyanannyi borítékot, valamint a többi választási kelléket keddtől szállítják ki a megyeszékhelyre illetve az egyéni választókerület székhelyére, ahonnan később továbbítják a dokumentumokat a mintegy 11 ezer szavazókörbe.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását