2024. május 18. - Erik, Alexandra

Kirámolták a Gáspár családot!

Az előző szériákból megismert bejárónő pofátlanul meglopta Győziéket. Csak azért nem jelentették fel, mert hosszú évek óta szinte a család tagja volt. Győzi újsághirdetésben keresett új takarítónőt, ám azt elfelejtette hozzátenni, hogy extra szolgáltatásokat is elvár az alkalmazottjától.
2010. április 20. kedd 15:59 - HírExtra
– Hat éven át dolgozott nálunk, szinte családtagként tekintettünk rá, még nyaralni is elvittük magunkkal, és képes volt kirabolni! – panaszkodott Győző. – Sokáig nem vettük észre: hol a pénzünkből vett el, hol az ezüstneműből, de olyan is volt, hogy a ruhásszekrényből emelte el, ami megtetszett neki. Csak azért nem jelentettem fel, mert régóta volt nálunk.

Gáspárék hamar megérezték a tisztaságfelelős hiányát. – A sminkelés miatt Bea keveset tud a renddel foglalkozni, ráadásul rengeteget utazunk. Ezért van szükségünk bejárónőre. Az apróhirdetésünkre úgy negyvenen jelentkeztek, pedig nem tüntettük fel, hogy nálunk kéne rendet tartani, mert akkor sokan azért jöttek volna, hogy találkozhassanak velem – magyarázta Győzike, aki húsz jelentkezőt meghallgatásra hívott otthonába.

– Nehéz olyat találni, akiben megbízhatunk. Én azt is elvárnám, hogy több legyen mint egyszerű alkalmazott, például masszírozzon meg, ha becsípődik a gerincem. Ezen össze is vesztünk Beával, így végül azt választottuk, akit ő akart. Nincs azzal a nővel se gond, csak nem szereti szépen levasalni a ruháimat és sokat eszik – panaszkodott Győző.

Bea elégedett az új higiéniai mérnökkel. – Szimpatikus egyszerű, szerény. Akit Győzi nézett ki magának, az csupa szilikon, szerintem az se esett volna nehezére, hogy összefeküdjön a férjemmel.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását