2024. május 19. - Ivó, Milán

Kibuggyant Claudia melle

Egy szombat esti díjátadón történt a baleset, Claudia Karvan ausztrál színésznő épp díját készült átvenni, amikor mélyre vágott ruhájából kifigyelt a cicije.
2010. május 3. hétfő 11:19 - HírExtra
Janet Jacksonhoz hasonlóan kínos pillanatokat élt át szombat este Claudia Karvan sorozatszínésznő Silver Logie televíziós díj ünnepélyes díjkiosztó gáláján.

Karvan melle színpadra galoppozás közben ficcent ki hasáig vágott ébenfekete ruhájának takarásából. A színésznő láthatóan zavarba jött, de azért átvette a legjobb női szereplőnek járó díjat dráma kategóriában.

Az esetről nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy baleset volt-e, vagy rájátszott a díjnyertes színésznő. A felvételeken mindenesetre elpirult a villantó díva.

Később az eesetről így vallott: „nyílván túl sokat ittam előző este és nem tudtam eléggé koncertálni megjelenésemre a díjátadón. Szégyelltem magam, de ilyen baleeset bárkivel előfordulhat. Nem Janet Jackson évekkel ezelőtt a Superbowl szünetében előadott műsora járt a fejemben.”
 
Forrás: news.com.au/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását