2024. május 12. - Pongrác

Szollár: a Bajnai-kormány nem unatkozott

A kormányszóvivő szerint sűrű és eseményekben gazdag volt a Bajnai-kormány időszaka.
2010. május 19. szerda 16:25 - HírExtra
Szollár Domokos kormányszóvivő a Bajnai-kormány utolsó ülése után tartott tájékoztatón elmondott összegzése szerint hatvan kormányülés tartottak, amelyből öt ülésen nem vett részt a miniszterelnök. A kabinet április 13-ig 453 rendeletet és 305 határozatot fogadott el. Az Országgyűlés ez idő alatt 201 törvényt fogadott el, ebből 145-öt a kormány előterjesztése alapján.

A kormányszóvivő megjegyezte: az utolsó kormányülés ugyan lezajlott, de ez nem az utolsó szóvivői tájékoztató, mert a következő hetekben előállhat olyan helyzet, hogy tart még sajtótájékoztatót.
Szollár Domokos felidézte: a Bajnai-kormány április 16-án alakult meg és a kabinet tagjai április 20-án tették le az esküt Országgyűlés előtt.

A kormányszóvivő ezután felsorolta a kormány fontosabb intézkedéseit a 2009-es adótörvények módosításától egészen az idén májusban nyilvánosságra hozott, és az általa minden idők eddigi legteljesebb körű átadás-átvételi dokumentációjának nevezett anyag elkészítéséig.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását