2024. május 18. - Erik, Alexandra

Jótékony divatdiktátor

Együtt zenél és énekel világhírű modelljeivel jótékonysági célból Karl Lagerfeld divatdiktátor hétfőn.
2010. június 6. vasárnap 07:38 - HírExtra
Egy Afrika-gálán lép fel Toni Garrn és Baptiste Giabiconi társaságában a baden-württembergi Offenburgban. A trió a Burda Médiapark kiadó és az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) által szervezett rendezvényen először mutatja be zenei képességeit.

Baptiste Giabiconi ugyancsak énekelni fog, Toni Garrn pedig zongorán játszik. Lagerfeld kedvenc modelljeit Till Brönner jazztrombitás kíséri majd.

Az Egy este Afrikáért elnevezésű műsorban ismert személyiségek állítják tehetségüket a jótékony cél szolgálatába. A dél-afrikai futball-világbajnokság kezdete előtt négy nappal megtartandó rendezvénnyel a UNICEF afrikai segélyprogramjait támogatják.

Mario Adorf, Katja Riemann és Sunnyi Melles színészek énekelnek, Roger Moore, a UNICEF nagykövete - James Bond egyik megformálója - pedig a Ferdinand, a bika című gyermekkönyvből olvas fel Julian Rachlin hegedűs kíséretében.

A vendégek között lesz továbbá Jens Lehmann volt német válogatott labdarúgókapus, Aamir Khan bollywoodi színésznő és Kiera Chaplin modell-színésznő, Charlie Chaplin unokája.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását