2024. május 18. - Erik, Alexandra

Jelentősen átalakul a Fidesz elnöksége!

Jelentősen át fog alakulni a Fidesz elnöksége - mondta Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök a TV2 Napló című műsorának vasárnap bemutatott riportjában. A csatorna stábja május 31-én, hétfőn végigkövette Orbán Viktor első miniszterelnöki munkanapját, amelynek délutánján a Fidesz elnöksége is ülésezett.
2010. június 6. vasárnap 20:12 - HírExtra
A testület tanácskozása előtt a riporter azon kérdésére, hogy mi lesz az ülés témája, a pártelnök úgy válaszolt: az, "hogy legyen-e elnökség. (...) Most, hogy van kormány, meg felállt a frakció, tehát tagoltabb a világunk, most nem is biztos, hogy egy ilyen elnökségre lesz szükségünk".

A többórás megbeszélés után azzal kapcsolatban, hogy akkor marad-e az elnökség, Orbán Viktor azt mondta: jelentősen át fog alakulni a testület. Részleteket azonban nem közölt, mint fogalmazott: "adtunk magunknak két-három hetet, (...) hagyni kell, hogy az élet maga rendezzen el dolgokat".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását