2024. május 19. - Ivó, Milán

Fábry kőkeményen nyomta

Nem szórakozott bordatörésével Fábry Sándor. Simán kiállt a kamerák elé szórakoztatni a közönséget.
2010. június 11. péntek 11:25 - HírExtra
Komoly pechsorozaton van túl Fábry Sándor. Három hete mikor kutyáját sétáltatta a válla rándult meg. A nagytestű eb egy másik fajtársára reagált kissé hevesen, s így megrándította gazdája vállát. Az orvos közölte: szalagszakadás történt.

A legjobb módszer ennek kezelésére az úszás. A showman irányba is állt, s strandnak indult. Ám a sok úszás eredményeként térdszalagjai nyúltak kissé meg – mindkét lábában. Nincsen, gond, mondta magában főhősünk: jöhet a biciklizés. Szentendre lett az úti cél. Ám egy szembejövő kislány valahogy nem vette észre a komoly kerékpárost, és összecsattantak. Nem is akárhogy. Fábry a lány kormányára esett, két bordája bánta.

Tovább is van, mondjam még?

Nincs azonban vége a történetnek. törött bordák ide vagy oda, evezőstúrára indult mesterünk. Az evezés után pedig újra bringára pattant, igaz a magas Duna-állás miatt a vízben is kellett kicsit tekerni.

„Úgy gondoltam, hogy azon a kicsi vízen már simán áttekerek, csak a vizesárokról feledkeztem meg, amibe konkrétan fejjel estem bele, biciklistül. Csak remélni mertem, hogy senki sem látta az akciót, hazafelé a munkások azért megkérdezték: Mi van, Sanyi bá'? Kicsit megizzadtunk?” – taglalta szerencsétlenségét az Esti Showder felvételén Fábry, amellyel hatalmas derültséget váltott ki a közönségből.

És ha ez még nem lenne elég, kis híján a színpadon is elesett, ahogy egyik vendégének próbált segíteni, mivel megtalálta azt az egyetlen pontot is, ahol el lehet botlani.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását