2024. június 2. - Kármen, Anita

Női praktikák a vb idejére

Manapság egyre népszerűbb a futball a nők körében is, ennek ellenére sokan még mindig rémálomként élik meg a világbajnokság napjait. Nekik szeretnénk Dolly segítségével néhány jó tanáccsal szolgálni.
2010. június 19. szombat 16:09 - HírExtra
Egy héttel ezelőtt megkezdődött a világbajnokság a férfiak legnagyobb örömére és nők sokaságának bánatára. Mostantól néhány hétig minden erről fog szólni, tehát ideje beletörődni és egyúttal hozzászokni a szurkolás zajához, az állandó sörszaghoz és a szotyi darabokhoz. Megkérdeztük Dollyt, hogy ő hogyan éli meg ezt az időszakot.

Szereted a focit, szoktál meccset nézni?

Az az igazság, hogy a nagyon jó meccseket meg szoktam nézni, de alapvetően nem szeretem a focit. Viszont ha vannak benne akciók és tényleg nem unalmas, akkor szívesen nézem.

Kinek szurkolsz a vb alatt?

A brazilokat szeretem, úgyhogy nekik.

Mit javasolnál azoknak a nőknek, akik nem szeretik a focit, de a párjuk egész nap azt nézi?

Úgy gondolom, hogy nem csak televízió van a világon. Ha a férj boldogan nézi a bajnokságot, akkor hadd nézze. Sokszor épp az ellenkezője fordul elő, például hogy a háziasszony az aki állandóan sorozatokat néz, amit pedig a kedves férj visel nehezen. Ez egy vica-verza dolog, ami kölcsönös alkalmazkodáson alapul. Másrészről nem kötelező végigülni a meccseket, sok mindent lehet csinálni 90 perc alatt. Például lehet olvasni, főzni, kötni vagy bármi mást. Nem csak televíziózásból áll a világ és TV nélkül is lehet élni.

***

 
A KutatóCentrum és a Marketing&Media a világbajnokság kezdete előtt készített egy villámkutatást, melyből az derült ki, hogy a 18-64 évesek hatvan százaléka tervezte, hogy követi majd a bajnokság történéseit.

A többség otthon nézi a meccseket, azonban egyre népszerűbb a fiatalok körében, hogy együtt, szabadtéri kivetítők előtt drukkolnak. Érdemes kipróbálni ezt az alternatívát is, mert még azokat is magával sodorja ilyenkor a hangulat, akiket egyébként nem hozna lázba a futball. Kiváló lehetőség az ismerkedésre és a szórakozásra is egyaránt.

Azt javasoljuk a hölgyeknek, hogy ha nem szeretnék egy hónapig nélkülözni az erősebb nem képviselőit, akkor vegyenek részt a szurkolásban. És fontos, hogy meccs közben soha ne kérdezzék meg a férfiaktól, hogy mi az a les.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását