2024. május 11. - Ferenc

Ismét az időjárás miatt késnek a vonatok

A vasárnap esti és a hétfő délelőtti heves esőzések miatt továbbra is több vonalon kell késésekre számítani a vasúti közlekedésben - közölte a Mávinform hétfőn az MTI-vel.
2010. június 21. hétfő 19:43 - HírExtra
Szécsény és Nógrádszakál között az eső több helyen elmosta a vasúti pályát, emiatt ezen a szakaszon még mindig vonatpótló buszok közlekednek. Ipolytarnóc felé viszont már pótlóbuszok sem tudnak menni, mert az esőzés a közutat is megrongálta.

Csajág és Balatonkenese között a löszfal állapota miatt nem tudnak közlekedni a vonatok. Továbbra is autóbuszok szállítják az utasokat Karád és Mernye, Olaszliszka-Tolcsva és Sátoraljaújhely, Sajóecseg és Tornanádaska, valamint Nógrádkövesd és Balassagyarmat között. Ezeken a vonalakon tíz-tizenöt percet késnek a vonatok.

Az árvíz és belvíz miatt továbbra is csökkentett sebességgel közlekednek a szerelvények a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Dombóvár-Kaposvár-Gyékényes, a Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon, valamint Szolnok és Szajol között a Tisza magas vízállása miatt. Az erre közlekedő vonatok tíz-húsz percet késnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását